Spring naar inhoud

Windows server

Welke server is geschikt voor uw bedrijf?

Nerd-ICT levert advies over welke server voor uw bedrijf het meest geschikt is. Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van de behoefte van uw organisatie. Wij kunnen u adviseren over dedicated windows servers, NAS servers of VPS windows servers.

Wat is de optimale serverconfiguratie?

Uw bedrijf heeft gekozen voor een server, maar wat is de optimale configuratie: Windows server 2019 of toch windows server 2016. Raid 0, raid 1, raid 5 of raid 10. SSD’s of toch gewoon standaard HDD’s. Gaat u gebruik maken van swap drives en hoe zit het met beveiliging en backup?

Welke programma's gaan via de server lopen?

Wilt u kunnen printen via de server. Loopt de mail via de server. Zijn er specifieke programma’s die een domein – client relatie nodig hebben. Allemaal vragen die tijdens een adviseringsgesprek aan bod komen. Voor meer informatie kunt u bellen met 0344846237 of mailen met info@nerd-ict.nl.

Beheer en onderhoud van de server

U kunt ervoor kiezen het onderhoud en het beheer van de server binnen uw eigen organisatie te houden. U kunt er ook voor kiezen dit uit te besteden aan Nerd-ICT. Laat u hierover informeren door Nerd-ICT.