Spring naar inhoud

Training

Een standaard software training, ongeacht in welk programma u getraind wordt volgt een vast programma, terwijl misschien 50% of minder interessant is. Daarnaast is het zo dat ongeveer 10% van elke training opgeslagen wordt in het geheugen. De effectiviteit van een training is op deze manier bijzonder laag. Een maatwerk software training is dan ook de oplossing. Op deze manier wordt u onderwezen in datgene wat u wilt leren.

Nerd-ICT heeft de beschikking over zeer ervaren trainers. Zowel groepen cursisten als prive trainingen kunnen worden gegeven. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de training bij u op lokatie te geven, of in huis bij Nerd-ICT. De praktijk wijst vaak uit dat trainingen die niet op kantoor gehouden worden effectiever zijn. Dit zorgt ervoor dat de cursisten minder snel afgeleid zijn.

Daarnaast zijn er een groot aantal bedrijven die applicaties gebruiken, die alleen geschikt zijn voor die onderneming of organisatie. Medewerkers worden vervolgens niet of onafdoende getraind in die applicatie, omdat er geen trainers beschikbaar zijn om andere medewerkers te trainen. U kunt in dat geval Nerd-ict inschakelen. Een ervaren trainer van Nerd-ict maakt zich de software eigen, ontwikkeld een trainingsprogramma en zal 1 medewerker of een groep van medewerkers onderwijzen in de applicatie. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw medewerkers goed getraind zijn en waarborgt u de kennis en continuiteit van de kennis in de organisatie. Een maatwerk software training is dan ook de oplossing. Nerd-ICT heeft ervaren geschoolde trainers in huis om de kennis en het kennisnivo in uw bedrijf te waarborgen.

Praktijkvoorbeeld maatwerk software training

Voorbeeld: ACNielsen, een bureau voor marktonderzoek besloot om een software transitie door te voeren. Deze software transitie zou zowel intern gaan plaatsvinden, als extern. Dit betekende dat er intern ongeveer 150 medewerkers getraind moesten worden en extern ongeveer 200 bedrijven. In samenwerking met ACNielsen ontwikkelde Nerd-ICT een maatwerk software training.

maatwerk software training
Maatwerk Software Training

Neem voor meer informatie contact op met een van onze trainers.