Spring naar inhoud

PC of laptop sneller maken

Is uw laptop of PC erg traag geworden? Dit kan komen door hardware problemen en door software problemen. Maar vaak is het een combinatie van beide factoren. Nerd-ICT helpt u graag uw laptop pc sneller te maken.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw pc softwarematig te reinigen. Wat wij in dat geval doen is een backup maken van uw pc op onze server. Vervolgens installeren wij de nieuwste versie van windows opnieuw inclusief alle updates en alle originele drivers. Daarna zetten wij de backup terug inclusief virusscanner en Office. Uw pc is dan softwarematig volledig schoon.

Uw PC kan ook trager zijn geworden doordat de harde schijf slijtage heeft. Het is dan het best om de harde schijf te vervangen en daarna de hiervoor beschreven stappen uit te voeren. U kunt uw harde schijf vervangen door een ssd, een hybride schijf of een standaard schijf. De keuze van de schijf heeft uiteraard gevolgen voor de snelheid.

De oude harde schijf kunt u daarna in een behuizing laten plaatsen. U heeft dan gelijk een backup van al uw bestanden en een goedkope externe schijf.

Tot slot kunt u het werkgeheugen vergroten. Uw pc of laptop zal daarna zwaarder belast kunnen worden.

U kunt er ook voor kiezen om zowel te kiezen voor een herinstallatie, als een nieuwe harde schijf en het vergroten van het ram geheugen. Uw laptop of pc kan daarna weer jaren mee.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met 0344846237 of mailen met info@nerd-ict.nl