Spring naar inhoud

Webonderhoud

U heeft in het verleden een website of webwinkel op laten zetten, maar het bedrijf dat uw website gebouwd heeft bestaat niet meer of de persoon, die de webwinkel ontwikkeld heeft is iets anders gaan doen. Twijfel niet langer en besteed het onderhoud van uw website uit aan Nerd-ict. Nerd-ict plaatst voor u die advertentie op uw website, die u al zolang wilt plaatsen. Of update de database van uw webwinkel, zodat u geen artikelen in uw webwinkel voert die niet meer voorradig zijn. Nerd-ict voert deze werkzaamheden graag voor u uit tegen een aantrekkelijk tarief.

In deze gevallen kunt u een beroep doen op Nerd-ICT. Wij inventariseren de werkzaamheden en aan de hand hiervan kunnen wij een offerte maken over de benodigde werkzaamheden.

Het kan ook voorkomen dat u een website heeft laten ontwikkelen, maar dat deze website niet zichtbaar is in de zoekresultaten. Ook voor zoekmachine optimalisate of SEO kunt u een beroep doen op Nerd-ICT.

Webonderhoud is ook mogelijk in de vorm van een serviceabonnement. Vraag naar de voorwaarden bij een van onze medewerkers.

Naast het ontwikkelen van websites, webonderhoud en seo kunt u ook terecht bij Nerd-ICT voor het opzetten van een Google Adwords campagne of bijvoorbeeld een Facebook campagne.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met 0344-846237 of mailen met info@nerd-ict.nl