Spring naar inhoud

Virusscanner

Nerd-ICT is partner van 360 Total Security op het gebied van virusscanners. 360 Total Security is nog niet zo bekend in Europa, maar is de grootste aanbieder in China op het gebied van beveiligingssoftware voor pc's en mobiele telefoons in China. Op dit moment maken 516 miljoen gebruikers gebruik van de beveiligingssoftware van 360 Total Security.

Het beveiligingspakket dat Nerd-ICT aanbiedt is meer dan alleen anti virus software. 360 Total Security biedt bescherming tegen virussen, trojaanse paarden en andere bedreigingen. 360 Total Security biedt optimale bescherming als u internet bankiert, online aankopen doet of bestanden aan het downloaden bent. Maar zorgt er ook voor dat u PC wordt geoptimaliseerd bij het opstarten, dat overbodige junk files worden opgeruimd en zorgt ervoor dat uw internet toegang, zoals routers en wifi beschermd zijn.

Wij merken dat veel betaalde virusscanners goede bescherming bieden, maar uw pc vertragen of conflicten veroorzaken met andere software, waardoor in sommige gevallen uw pc niet meer optimaal opstart. 360 Total Security zorgt er juist voor dat uw pc sneller opstart en beter functioneert.

Daarnaast houdt 360 Total Security uw windows updates bij. Immers uw eerste bescherming is de firewall op uw PC. De tweede beveiligingslaag is de windows beveiliging zelf. De updates van windows moeten dan wel geinstalleerd zijn. 360 Total Security houdt dit in de gaten en als er nieuwe updates zijn dan worden deze aangekondigd en geinstalleerd door 360 Total Security.

360 Total Security is zowel beschikbaar voor Windows PC's als Mac PC's. Daarnaast kan 360 Total Security ook gebruikt worden voor de beveiliging van uw tablet of mobiel.

Ook voor bedrijven bieden wij in samenwerking met 360 Total Security een totaaloplossing aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nerd-ICT. Dit kan door te bellen met 03440846237 of te mailen met info@nerd-ict.nl. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen in onze winkel aan de weerstraat 22 te Tiel.