Spring naar inhoud

Factuursysteem

Bent u 's avonds na een lange werkdag ook teveel tijd kwijt aan het maken van uw facturen. Zou u als zelfstandige niet liever wat meer tijd hebben voor uzelf. Waarom niet kiezen voor een geautomatiseerde oplossing die u veel tijd scheelt en zorgt voor continuiteit. Altijd exact dezelfde factuur met uw eigen logo en geautomatiseerd opgeslagen op een vaste plek en direct doorgestuurd naar uw opdrachtgever.

Nerd-ICT heeft een uiterst simpel en doeltreffend factuursysteem ontwikkeld voor ZZP'ers
. Dit systeem is volledig geautomatiseerd. U hoeft alleen de naam van de opdrachtgever in te vullen en de uurprijs en vervolgens wordt uw factuur automatisch gegenereerd in PDF formaat. U kunt er ook voor kiezen om de factuur gelijk naar de opdrachtgever te mailen. Daarnaast is een automatisch nummersysteem voor facturen. Ook het BTW keuzetarief is volledig geautomatiseerd.

Factuursysteem
Geautomatiseerd Factuursysteem

Het factuur systeem wordt volledig aangepast aan uw wensen. Dit betekent uw logo, uw lettertype, uw gewenste layout en eventuele aanpassingen die voor u als ZZP'er belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld de toevoeging van een G rekening.

Voorbeeld Factuur
Voorbeeld Factuur

Het factuur systeem is uit te breiden met een automatisch gegeneerd klantenbestand voor marketingacties en een BTW aangiftemodule.

De kosten van het factuursysteem bedraagt eenmalig 150 Euro. Daarnaast hoeft u geen maandelijkse abonnementskosten te betalen en u bent dan ook eigenaar van het factuursysteem. Het factuursysteem staat op uw PC en de facturen worden lokaal opgeslagen. Dit is inclusief gesprek over uw wensen, oplevering en uitleg. Daarnaast heeft u recht op alle updates en kunt u gebruik maken van onze helpdesk.

De voordelen van het factuursysteem van Nerd-ICT:

- Uw factuur snel gemaakt.
- Het factuur systeem is volledig aangepast aan uw wensen.
- Eenmalige betaling, daarna bent u eigenaar. Geen maandelijkse abonnementskosten of licentiekosten
- Uw facturen in een handomdraai verstuurd naar uw klant.
- Uw factuur automatisch in PDF.
- Automatische BTW berekening.
- Automatisch factuurnummering, voor uw boekhouding.
- Automatische vervaldatun factuur
- Factuursysteem is uitbreidbaar met klantenbestand.
- Factuursysteem is uitbreidbaar met BTW aangiftemodule.
- Onbeperkt gebruik maken van onze helpdesk.
- Recht op alle toekomstige updates.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd bellen met 0344846237 of mailen met info@nerd-ict.nl. U kunt ook altijd even langslopen in onze winkel aan de Weerstraat 22 te Tiel.