Spring naar inhoud

Voor bedrijven

Nerd-ICT is een ICT dienstverlener voor zowel particulieren als bedrijven:

Als bedrijf kunt u natuurlijk bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe kantoor pc's, het aanleggen van de ICT infrastructuur of bijvoorbeeld voor het onderhoud en beveiliging op laptops of kantoor pc's.

Zo bieden wij servicecontracten voor de volgende onderdelen:

  • Helpdesk support servicecontract

Om de continuiteit van uw informatievoorziening, data en ict systemen op peil te houden bieden wij een helpdesk support servicecontract. Uw medewerkers kunnen bij ICT problemen een beroep doen op de helpdesk van Nerd-ICT.

  • PC onderhouds support servicecontract

Elke pc of laptop heeft minstens een maal per jaar onderhoud nodig. Of het nu gaat om het vernieuwen van de virusscanner of het volledig opschonen van de pc of laptop.

  • Website support servicecontract

Een website is geen statische online folder van uw bedrijf op het internet. Uw bedrijf verandert en daarmee ook uw website. Daarnaast kunt u te maken hebben met een wisselend assortiment of bijvoorbeeld seizoensgerelateerde acties. U kunt de wijzigingen in uw website uitbesteden aan Nerd-ICT met behulp van een website support servicecontract.

  • Webwinkel support servicecontract

Het toevoegen en verwijderen van nieuwe producten kost u elke keer weer onnodig veel tijd. Waarom deze werkzaamheden niet uitbesteden aan Nerd-ICT.

  • SEO support servicecontract

Een goede vindbaarheid van uw website is cruciaal en afhankelijk van een groot aantal factoren zoals de opbouw van uw website, de tekst op uw website, het aantal links naar uw website, Social media enzv. Daarnaast zitten uw concurrenten ook niet stil. U kunt bij Nerd-ICT een SEO servicecontract afsluiten, zodat uw website goed gevonden wordt en consumenten uw website goed blijven vinden.

  • Wet AVG support servicecontract

Laat 1 maal per jaar uw bedrijf doorlichten, om te kijken of uw bedrijf nog steeds voldoet aan de privacywetgeving.

Ook kunt u bij Nerd-ICT terecht voor excel automatisering. U kunt daarbij denken aan factuursystemen, offertesystemen, kassasystemen. Maar u kunt ook denken aan het aanleggen van bijvoorbeeld een geautomatiseerde productdatabase in Excel.

Voor het geven van trainingen aan uw personeel op het gebied van bedrijfssoftware kunt u ook terecht bij Nerd-ICT.Lees meer.

ICT voor bedrijven

Voor vragen kunt u altijd bellen met 0344-846237 of mailen met info@nerd-ict.nl.