Spring naar inhoud

ICT totaalpakket voor ZZP’ers

Als ZZP'er wilt u datgene doen waar u goed in bent en u wilt niet teveel tijd kwijt zijn aan randzaken, zoals factureren en offertes schrijven. Daarnaast wilt u professioneel overkomen met een ontworpen logo, professionele website en dito mailadres. U gaat uit van het principe dat elke investering zichzelf moet terugverdienen.

ICT voor ZZP'ers
ICT voor ZZP'ers

Nerd-ICT begrijpt dit en heeft een totaalpakket samengesteld voor de beginnende ZZP'er en die ZPP'er die wil professionaliseren. Het ZZP totaalpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

- Logo design/flyer design en poster design.
- Professionele website.
- Facturatiesysteem.
- Offertesysteem.
- PC of laptop met I3 processor en 1 TB harde schijf. Keuze voor vaste PC of laptop.
- 1 jaar onderhoud op alle ICT onderdelen.

aanbieding
aanbieding ICT totaalpakket voor ZZP'ers

Logo design/flyer design en poster design

Een logo vertelt meer dan 1000 woorden. Met het juiste logo onderscheid u uw merk of dienst. Gelukkig kunnen wij die voor u maken en ook nog eens voor een aangename prijs. Met 15+ jaar ervaring in de grafische promotie sector hebben wij een sterk ontwikkeld oog voor het samenstellen en creëren van een uiterst effectief logo.

Het grote voordeel van folders, is dat u ze overal kwijt kunt. Bij de bakker, supermarkt, in café’s… Noem maar op. En als deze folder ook nog eens de aandacht van uw doelgroep weet te trekken, is een positieve uitkomst onontkoombaar!

Affiches vallen goed op dankzij hun formaat, en als ze ook nog een beetje creatief geplaatst worden weet iedereen snel genoeg van uw evenement of aanbieding af!


Professionele Website:

Uw website is uw visitekaartje en zal leads moeten genereren. De volgende onderdelen vallen hieronder:

- Hosting
Uw website draait vanaf de server van Nerd-ICT. Dit betekend voor u dat aanpassingen en onderhoud direct kunnen worden doorgevoerd.
- Professionele website
Uw website wordt ontwikkeld in CMS naar keuze of direct in html 5. Al onze websites zijn aangepast voor mobiel gebruik.
- Emailaccount
Professioneel emailaccount, zodat u uw klanten niet hoeft te benaderen met een live of hotmail account.
- Email ingesteld op Office Outlook.
Uw handtekening onder elke uitgaande mail.
- Zoekmachine optimalisatie
U wilt gevonden worden op bepaalde zoektermen, zodat uw website leads kan genereren.
- Analytics
Met Analytics kunt u bijhouden waar uw klanten vandaan komen en hoevaak uw website gevonden wordt.
- Leads automatisch doorverwezen naar mailadres naar keuze.
leads die komen vanaf de website kunnen worden doorverwezen naar meerdere emailaccounts in verband met telefoongebruik.
-Google Adwords tegoed van 75 Euro
Omdat elke nieuwe website geindexeerd moet worden door Google en u toch in tussentijd leads wilt genereren bieden wij u 75 Euro google adwords tegoed. Zodat u direct kunt beginnen met adverteren.

Facturatiesysteem

Geen tijd meer kwijt aan het opstellen van uw facturen. In een paar klikken uw factuur gereed en opgestuurd naar uw opdrachtgever. Daarnaast zijn uw facturen automatisch gecategoriseerd voor uw boekhouding. Het factuursysteem is volledig aangepast aan uw wensen inclusief logo en extra opties.

Voorbeeld Factuur
Voorbeeld Factuur

Offertesysteem

De hele dag gewerkt en 's avonds nog facturen versturen en offertes maken. Dit is niet meer nodig met het facturatiesysteem en offertesysteem van Nerd-ICT. Uw offerte klaar en verstuurd in een handomdraai.

PC of laptop met minimaal I3 processor en 1 TB harde schijf

Als ZZP'er heeft u een goede PC of laptop nodig. In combinatie met het totaalpakket voor ZZP'ers bieden wij u een PC of laptop aan van een gerenomeerd merk met minimaal een I3 processor en 1 TB harde schijf. Om de aanbieding up to date te houden wijzigen de modellen.

1 jaar onderhoud op alle ICT onderdelen: Website, Facturatiesysteem, Offertesysteem en PC of laptop.

U kunt hierbij denken aan webonderhoud gedurende een jaar. Recht op updates en nieuwe versies van het factuursysteem en offertesysteem. Daarnaast kunt u naast de gebruikelijke garantie van PC of laptop gebruik maken van onze computer APK. Dit is inclusief opschonen van uw computer en het vernieuwen van uw virusscanner. Ook kunt u onberkt gebruik maken van onze heldesk.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen(0344846237) of mailen met info@nerd-ict.nl. U kunt natuurlijk ook even langslopen in onze winkel aan de weerstraat 22 te Tiel.